Celebrul luptător K-1 Melvin Manhoef revine în Republica Moldova



019 декабря 2013

 

10.12.2013 11:39

Olandezul este oaspete de onoare la ultima gală din acest an, organizată de Asociaţia FEA. Manhoef revine la Chişinău după o pauză de un an, când a fost invitat la o asemenea competiţie.

Alături de postura de oaspete de onoare, Melvin Manhoef va exercita funcţia de antrenor al marocanului Ibrahim El Bouni. Acesta va lupta într-un superfight împotriva celui mai bun luptător K-1 din Republica Moldova, Constantin Ţuţu.

„Melvin este un bun prieten de-al meu. Colaborăm de mulţi ani, ne cunoaştem bine. L-am convins, deoarece el ştie cât de primitori suntem noi”, spune Dorin Damir, preşedintele federaţiei de K-1.
.
Damir nu exclude că pe viitor, Manchoef ar putea disputa un duel în Republica Moldova, la fel ca şi alţi luptători de calibru. „Demult planificăm lupta lui Moroşanu la Chişinău şi tot timpul nu putem înţelege, dar cu certitudine vreau să spun că va fi. Karaev va lupta la Chişinău. Vreau să văd acasă lupta lui Cristian Dorel şi Artur Kişenko”.

În afară de 13 partide K-1, în cadrul turneului Eagles K.O.K. se vor disputa patru meciuri după regulile MMA. Turneul internaţional este programat pentru ziua de sâmbătă, 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Chişinău.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑