Emoții mari și declarații suprinzătoare ale luptătorilor K-1 în ajunul Galei KOK



019 декабря 2014

 

Daniel Ghiţă şi-a anunţat intenţia de a lupta într-o gală la Chişinău care să-i poarte numele. Celebrul kickboxer din România a anunţat că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul viitor. 

"Da! De ce nu? Suntem prieteni şi avem o relaţie foarte bună cu Dorin Damir. Sunt aproape sigur că în 2015 vom avea o colaborare frumoasă. Să lăsăm cu gura căscată fanii şi amatorii de kickboxing într-o gală "Daniel Ghiţă", cred că va fi un spectacol pe măsură", a mărturisit luptătorul K-1, Daniel Ghiță.

Ucraineanul Artur Kişenko, care va lupta sâmbătă seara la Chişinău cu românul Alexandru Leuştean, a declarat că este gata să lupte cu cel mai bun kickboxer moldovean, Constantin Ţuţu, doar dacă ultimul şi-ar dori acest lucru.

"Am trecut la categoria de 77 de kilograme, însă sunt gata să ajung chiar şi la 82 de kilograme şi să lupt cu Ţuţu. Pentru mine nu este nimic dificil", a spus Artur Kișenko.

Daniel Ghiţă este invitatul de onoare al Galei KOK de la Chişinău şi alături de alţi luptători se aşteaptă la un spectacol de zile mari la Sala Polivalentă.

"După cum am văzut la conferinţa de presă au fost câteva tensiuni între luptători. Cu siguranţă vor fi meciuri cu mari scântei şi multe se vor termina înainte de limită", a declarat Daniel Ghiță.

"Va fi spectacol la gală. Va lupta fratele meu şi sper că va arăta o luptă frumoasă. Voi ţine pumnii pentru el", a declarat luptătorul K1, Giorgio Petrosyan.

În cadrul Galei KOK vor avea loc 12 lupte de foc, iar în ring vor ieşi opt sportivi din Moldova. Evenimentul va fi transmis în direct de celebrul post tv Eurosport, dar şi de către Fight Box.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑