Marica: "Ce partidă, ce bătălie! Am înscris primul gol din 2014" Reușita atacantului român



 

Getafe a întrerupt seria neagră din 2014 și a reușit primul punct din noul an în La Liga. După două înfrângeri în campionat și tot atâtea în Cupa Spaniei, trupa lui Ciprian Marica a remizat pe teren propriu cu Real Sociedad (2-2 VIDEO AICI). 

Madrilenii au bifat și primele reușite din acest an, iar una dintre ele i-a aparținut internaționalului român, care a ajuns astfel la două goluri în această stagiune, după cel marcat în duelul cu Villarreal (0-2 VIDEO AICI). 

După primul său gol din 2014, Marica a explicat desfășurarea meciului și a împărtășit părerile sale despre confruntarea cu bascii.

"Ce partidă, ce bătălie! Ieri pe un teren îngrozitor, în primele minute ale jocului ne-am văzut conduși cu 0-2. Echipa s-a mobilizat foarte bine și a arătat caracter.

Sunt mândru de băieți! Am reușit să marchez primul gol în 2014 și simțeam că putem întoarce rezultatul. Am egalat la 2 imediat după pauză și a urmat o avalanșă de ocazii. Doar eliminarea colegului meu, destul de ușoară, a făcut să nu câștigăm acest meci. Adevăratul câștig a fost că am demonstrat la greu că suntem o familie!", este mesajul postat pe Facebook de Ciprian Marica.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑