Naţionala Iranului a devenit câștigătoare în grupa C la Cupa Asiei



 

Naţionala Iranului a încheiat pe primul loc grupa C la Cupa Asiei. În ultima etapă din faza grupelor, Iran a învins Emiratele Arabe Unite. În celălalt meci, Bahrain a învins Qatar cu 2-1.

Echipa naţională a Iranului a învins, la Brisbane, reprezentativa Emiratelor Arabe Unite cu scorul de 1-0, în ultima etapă a grupei C de la Cupa Asiei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Reza Ghoochannejhad, în prelungiri.

În celălalt meci al grupei C, selecţionata Bahrainului a învins, la Sydney, cu scorul de 2-1 naţionala Qatarului. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sayed Dhiya, în timp ce pentru Qatar a înscris Hassan Al Haidos.

Iran s-a calificat în sferturi de pe primul loc în grupa C, acumulând nouă puncte din tot atâtea posibile. Emiratele Arabe Unite au ajuns în sferturi de pe locul doi în grupă. Cele două reprezentative îşi vor afla adversarele marţi, atunci când se vor juca ultimele meciuri din faza grupelor.

Japonia are nevoie de un egal în partida cu Iordania pentru a-şi asigura primul loc în grupa D, iar Irak trebuie să învingă Palestina pentru a se califica în sferturi.

În primele meciuri din sferturile de finală, Uzbekistan va juca împotriva Coreei de Sud, iar China va întâlni gazda turneului, Australia. Partidele vor avea loc pe 22 ianuarie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑