Ekaterina Makarova a reușit lovitura zilei la Dubai, dar Simona Halep a avut replici pe măsură!



020 февраля 2015

 

**VIDEO** Ekaterina Makarova a reușit lovitura zilei la Dubai, dar Simona Halep a avut replici pe măsură!

VIDEO Simona Halep – Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5. Simona Halep s-a calificat joi în semifinalele turneului WTA de la Dubai, după un succes obținut cu dificultate în fața rusoaicei Ekaterina Makarova.

Aceasta a fost creditată de site-ul oficial WTA cu cea mai frumoasă lovitură a zilei în turneul din Emirate. Simona a avut și ea replici pe măsură, de-a lungul disputei.

În primul set, la 4-1 pentru Simona și cu Makarova la serviciu, scorul fiind 40-30 pentru rusoaică, aceasta a trimis serviciul doi cu mult efect, a fost nevoită apoi să se apere și să salveze in extremis de pe linie, pentru ca după acest moment să preia controlul schimbului.

A trimis la rândul ei lung, Simona a reușit să returneze de pe linie, dar prea scurt. Makarova a intrat în teren și a închis punctul cu o scurtă perfectă (schimbul începe la minutul 1:22 pe filmul de mai jos).

N-a fost însă singurul punct spectaculos al disputei de la Dubai, Simona Halep reușind și ea mai multe lovituri excelente. O selecție a celor mai frumoase puncte ale partidei puteți vedea mai jos:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑