David Villa a plecat la Manchester pentru a se duela faţă în faţă cu un jucător de la City



020 февраля 2015
Foto: mirror.co.uk

David Villa a plecat la Manchester pentru un duel cu vedeta lui City, Sergio Aguero. Cei doi au avut parte de câteva competiţii la un complex sportiv, unde s-au întrecut în execuţii cu balonul din diferite poziţii ale terenului de fotbal. Până acum argentinianul conduce la general. 

Fotbalistul lui New York City, David Villa şi atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero fac parte din aceeaşi franciză deţinută de oamenii de afaceri care finanţează şi echipa de baseball, New York Yankees.

Cei doi fotbalişti au vrut să vadă care dintre ei este mai bun într-o serie de dueluri. În primul din ele, Villa şi Aguero trebuiau să execute şi să transforme un penalty cu ochii legaţi, iar în poartă se aflau trei jaloane.

Ambii fotbalişti au ratat câte o lovitură din cele cinci. Aguero a dat o dată pe lângă poarta iar Villa a fost aproape să câştige însă a nimerit bara. Astfel, primul duel s-a încheiat la egalitate, iar în cel de-al doilea, atacanţii trebuiau să atingă bara transversală din 16 metri.

Mai mult noroc a avut Sergio Aguero care din zece şuturi a nimerit de patru ori transversala, în timp ce Villa de două. Următoarea confruntare dintre cei doi va fi golul marcat direct din corner.

Anterior, Aguero şi Villa au fost adversari în campionatul Spaniei, atunci când argentinianul evolua la Atletico Madrid, iar Villa la Barcelona şi Valencia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑