Declarație surprinzătoare a Carolinei Wozniacki, înainte de semifinala cu Halep: “Nu mai țin minte cum joacă!”



020 февраля 2015

 

Declarație surprinzătoare a Carolinei Wozniacki, înainte de semifinala cu Halep: **“Nu mai țin minte cum joacă!”**

VIDEO Simona Halep – Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5. Simona Halep și-a luat revanșa joi în fața Ekaterinei Makarova, după ce jucătoarea din Rusia o eliminase în sferturile de la Australian Open.

Principală favorită a concursului de la Dubai, Simona s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki. Cele două au jucat ultima oară în 2013 și Wozniacki a făcut o declarație surprinzătoare, înaintea disputei de vineri.

Cele două jucătoare s-au întâlnit până acum de două ori în carieră și și-au împărțit victoriile. Prima care a câștigat a fost Caroline, în 2012, chiar la Dubai, unde s-a impus cu 6-2, 6-3, în turul al doilea. Simona și-a luat revanșa în august 2013, când a eliminat-o pe jucătoarea daneză în semifinale la New Haven, scor 6-2, 7-5. Avea apoi să câștige turneul după un dublu 6-2 cu Petra Kvitova.

A cincea jucătoare a lumii, Wozniacki s-a calificat în semifinale la Dubai după victoria de joi seara, 7-5, 6-0, contra italiencei Flavia Pennetta, și a surprins la conferința de presă de după meci, atunci când a fost întrebată cum vede partida de vineri, contra Simonei.

“Evident, e o jucătoare bună. Lovește mingea repede, îi place să joace folosind unghiurile, cred că va fi destul de asemănător cu meciul de astăzi. Dar, sincer, n-am mai jucat cu ea de mult timp, nu-mi amintesc exact cum joacă. Desigur, am văzut-o la TV. Va trebui să-i cer tatălui meu câteva sfaturi.”, a spus jucătoarea cu origini poloneze, care e antrenată de tatăl său, Piotr.

Declarația Carolinei e surprinzătoare mai ales pentru că în octombrie anul trecut, ea și Simona au fost de mai multe ori partenere de antrenament (foto) la Singapore, la Turneul Campioanelor, acolo unde jucătoarea noastră a jucat finala, pierdută contra Serenei Williams.

Lucie SAFAROVA (CEH) - Karolina PLISKOVA (CEH) 6-3, 6-7(5), 1-6

Garbine MUGURUZA (SPA) - Carla Suarez Navarro (SPA) 6-7(4), 6-3, 6-3

Simona HALEP (ROM) - Ekaterina MAKAROVA (RUS) 6-3, 1-6, 7-5

Caroline WOZNIACKI (DAN) - Flavia PENNETTA (ITA) 7-5, 6-0

Simona Halep – Caroline Wozniacki începe vineri, nu mai devreme de ora 17:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2. Meciul va fi de asemenea LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑