Roma - Feyenoord 1-1. Gervinho, gol cu călcâiul. Misiune grea pentru italieni



020 февраля 2015

**VIDEO** Roma - Feyenoord 1-1. Gervinho, gol cu călcâiul. Misiune grea pentru italieni

AS Roma încă nu își revine din pasa proastă. Joi, în turul 16-imilor de finală din UEFA Europa League, a remizat cu olandezii de la Feyenoord, scor 1-1, la capătul unui meci care a fost transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și care a fost condus de o brigadă de arbitri români, cu Ovidiu Hațegan la centru.

După dispute aprige pe străzile capitalei Italiei, soldate cu 22 de arestați din rândul olandezilor, gazdele au deschis scorul pe Stadio Olimpico în minutul 22, prin Gervinho și au intrat la pauză cu avantaj. La 10 minute de la reluare, Kazim-Richards l-a învins pe Skorupski, după ce, în prima fază, portarul Romei respinsese în bară lovitura de cap a lui Immers.

La 1-1, Garcia a scos din teren cele două simboluri ale echipei - Totti și De Rossi - în locul cărora au intrat Doumbia și Keita, dar mutările nu au avut efect.

Roma - Feyenoord s-a încheiat 1-1, iar olandezii devin favoriți la calificarea în optimile de finală din UEFA Europa League, grație golului marcat în deplasare.

ECHIPELE

Roma (4-3-3): Skorupski - Torosidis, Yanga-Mbiwa, Holebas - Pjanic, De Rossi (65 Keita), Nainggolan - Verde (75 Florenzi), Totti (65 Doumbia), Gervinho;
Antrenor: Rudi Garcia;

Feyenoord (4-3-3): Vermeer - Wilkshire (30 Karsdorp), Boulahrouz, Kongolo, Nelom - El Ahmadi, Immers, Clasie - Toornstra, Kazim-Richards, Tonny Vilhena;
Antrenor: Fred Rutten.

Meciul retur, Feyenoord - AS Roma, se joacă joia viitoare, pe 26 februarie, tot ÎN DIRECT pe Digi Sport. Cele mai importante faze VIDEO vor fi transmise ÎN DIRECT pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑