Celtic – Inter 3-3. Gazdele au reușit să egaleze în minutul 90+3! Partidă dramatică



020 февраля 2015

 

**VIDEO** Celtic – Inter 3-3. Gazdele au reușit să egaleze în minutul 90+3! Partidă dramatică

Cu românul Puşcaş doar rezervă, Inter a trăit periculos în deplasare cu Celtic. Într-un meci cu şase goluri, nerazzurrii au condus cu 2-0, au fost egalaţi într-un minut şi au scăpat victoria în prelungiri.

Inter a pus capăt unei serii de şapte victorii, pe care Celtic le reușise în toate competițiile. Italienii au avut un început perfect la Glasgow. După ce a marcat în Serie A şi Cupă, Shaqiri a înscris şi în Europa League.

După nici un sfert de oră, veteranul Palacio le-a dublat avantajul nerazzurrilor. Celtic, însă, a forţat şi a reuşit să egaleze cu două goluri într-un singur minut! Armstrong şi autogolul lui Campagnaro au dus scorul la 2-2.

Festivalul de goluri nu s-a oprit însă aici. Palacio a reuşit dubla chiar înainte de pauză. Carrizo a salvat-o pe Inter la cea mai mare ocazie a scoţienilor din repriza a doua, dar n-a mai avut ce face la reluarea lui Guidetti din prelungiri.

Shaqiri a ratat dubla la ultima fază a meciului şi italienii au remizat 3-3. Calificarea în optimile Europa League se va decide peste o săptămână pe Giuseppe Meazza.

Celtic: Gordon – Matthews (Ambrose 81), Denayer, van Dijk, Izaguirre – Brown, Biton – Mackay-Steven, Johansen, Armstrong (Henderson 75) – Griffiths (Guidetti 75). Antrenor: Ronny Deila.

Inter: Carrizo – Campagnaro, Ranocchia, Juan, Santon – Guarin, Medel, Kuzmanovic (Dodo 79) – Icardi (Kovacici 75), Shaquiri, Palacio. Antrenor: Roberto Mancini.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑