Noii transferați au explicat de ce au ales Dinamo. Grozav îi 'înțeapă' pe rivali: "FCSB are echipă puternică"



020 февраля 2015

 

**VIDEO** Noii transferați au explicat de ce au ales Dinamo. Grozav îi 'înțeapă' pe rivali:

Dinamo şi-a prezentat oficial noua echipă transferată în această iarnă - 10 jucători au ajuns în Ştefan cel Mare, alături de noul staff format din Daniel Stanciu şi antrenorul Mihai Teja. "Câinii" au un obiectiv stabilit pentru sezonul viitor - să aducă titlul cu numărul 19 din istoria clubului.

Noile achiziţii ştiu deja despre rivalitatea cu Steaua - granzii României se mai pot întâlni nu doar în Liga I, ci şi în finala Cupei Ligii, de pe 20 mai. Ce au declarat noii jucători din Ștefan cel Mare?

Kristijan Naumovski: "Sunt foarte, foarte bucuros că am revenit, Dinamo e casa mea, am jucat aici patru ani!"

Ricardo Machado: "Dinamo e echipă mare în Europa, are istorie ca Benfica în Portugalia"

Fabien Farnolle: "Înainte să vin l-am sunat pe Joel Thomas, mi-a spus lucruri bune despre Dinamo, mi-a spus că e o alegere bună"

Gicu Grozav: "Steaua e o echipă bună, FCSB are echipă puternică, foarte bună acolo"

Gordan Bunoza: "Auzisem de istoria clubului, au fost campioni de 18 ori, nu ştiu câte cupe...Alături de Steaua, sunt cel mai bun club din România!"

Partida Oțelul - Dinamo, din etapa a 18-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p><p><span style=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑