Tătăruşanu, desemnat omul meciului Tottenham - Fiorentina. "E un portar de nivel înalt!" cu paradele



020 февраля 2015

 

Tătăruşanu, desemnat omul meciului Tottenham - Fiorentina.

Fiorentina păstrează şanse importante pentru calificarea în optimile de finală din Europa League, după a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Tottenham.

Titular în poarta echipei pregătite de Vincenzo Montella, Ciprian Tătăruşanu a jucat un rol important în rezultatul obţinut de gruparea toscană, având câteva intervenţii providenţiale în faţa atacanţilor adverşi.

Prestaţia românului nu a trecut neobservată în presa italiană. Gazzetta dello Sport a catalogat evoluţia fostului stelist ca fiind "extraordinară" şi l-a desemnat omul meciului de pe White Hart Lane.

"Paradele sale în faţa lui Chadli, Walker şi Paulinho au fost decisive. Cu cât trece timpul, tot mai puţini îşi mai aduc aminte de trădarea lui Neto", a scris celebrul cotidian italian, care i-a acordat nota 7, aceeaşi pe care a primit-o şi Basanta, autorul golului marcat de Fiorentina la Londra.

Şi antrenorul formaţiei viola, Vincenzo Montella, a avut cuvinte de laudă pentru portarul echipei naţionale a României.

"Nu suntem surprinşi de Tătăruşanu, pentru că ştiam care este valoarea lui. Neto şi Tătăruşanu erau într-o competiţie foarte strânsă, dar, după problemele cu Neto, nu am avut nicio emoţie să-l aleg pe Tătăruşanu. E un portar de nivel înalt", a spus tehnicianul italian, la finalul jocului.

La gazde, Vlad Chiricheş a fost lăsat din nou în afara lotului. Fundaşul român nu a mai jucat pentru Tottenham din 24 ianuarie, când a fost titular în meciul de Cupa Angliei cu Leicester, pe care londonezii l-au pierdut cu 2-1 pe teren propriu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑