Pericolul numărul 1 pentru Real Madrid! Leo Messi a reușit două hat-trick-uri în "El Clasico"



barcelona real martie 2015**VIDEO** Pericolul numărul 1 pentru Real Madrid! Leo Messi a reușit două hat-trick-uri în

Barcelona și Real Madrid se întâlnesc duminică, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, într-un derby care se anunță extrem de spectaculos.

Cu siguranță, principalul pericol pentru madrileni este Leo Messi. Argentinianul traversează o formă excelentă, iar în ultimul meci al Barcelonei, cel cu Manchester City, din UEFA Champions League, a fost în permanență o amenințare pentru Joe Hart, atât prin acțiunile individuale, cât și prin fazele fixe.

Leo Messi s-a mobilizat de fiecare dată special pentru duelurile cu Real Madrid, iar înaintea super meciului de duminică seara, argentinianul se poate lăuda cu două hat-trick-uri.

Pe 10 martie 2007, Barcelona și Real Madrid au făcut spectacol pe Camp Nou, iar partida s-a încheiat la egalitate, 3-3. Oaspeții au condus de fiecare dată (dublă van Nistelrooy și gol Ramos), însă Messi a dat de fiecare dată semnalul revenirii, prin reușitele din minutele 10, 27 și 87.

Sezonul 2006-2007 din La Liga a fost extrem de strâns, cele două rivale au terminat la egalitate, cu 76 de puncte, însă Real a terminat pe primul loc, după succesul de pe Bernabeu cu Barcelona, scor 2-0.

></p><p><strong><a href=VIDEO Real - Barcelona 3-4. Șapte ani mai târziu, Leo Messi a bifat din nou un hat-trick în El Clasico, de această dată în deplasare, în ultima victorie a Barcelonei în fața Realului. Catalanii s-au impus cu 4-3, Messi întorcând rezultatul în repriza secundă, prin două goluri marcate din penalty.

Barcelona și Real Madrid se întâlnesc duminică, 22 martie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT și în exclusivitate la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑