Thiago Silva nu va evolua împotriva Barcelonei. Meciul e marți, LIVE pe Digi Sport 2



 

**Thiago Silva nu va evolua** împotriva Barcelonei. Meciul e marți, LIVE pe Digi Sport 2

Barcelona este cu un pas în semfinalele UEFA Champions League după ce s-a impus cu 3-1 în meciul tur disputat la Paris. Campioana Franței n-a putut conta în tur pe Ibrahimovic, suspendat după cartonașul roșu primit pe Stamford Bridge, iar în returul de pe Camp Nou nu-l va avea în teren pe căpitanul Thiago Silva.

Brazilianul fusese anunțat inițial în lotul pe care PSG îl va deplasa la Barcelona, dar în cele din urmă a rămas la Paris pentru a se recupera.

Anunțul a fost făcut de către campioana Franței prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe site-ul clublui. "Thiago Silva nu va face deplasarea cu echipa la Barcelona chiar dacă inițial s-a numărat printre jucătorii convocați. Căpitanul lui PSG va rămâne astfel la baza de pregătire Ooredoo pentru a continua recuperarea" au anuțat francezii.

Fundașul brazilian s-a accidentat în minutul 21 al meciului de săptămâna trecută și a fost înlocuit cu David Luiz. Căitanul lui PSG a ieșit de pe teren ținându-se de coapsă și s-a așezat pe banca de rezerve.

VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI SILVA

Blanc nu va putea conta pe Camp Nou nici pe Thiago Motta. Fost jucător la Barcelona, Motta, este accidentat la coapsă.

Barcelona - PSG se joacă marți, 22 aprilie, de la ora 21:45 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑