Fanul lui Boca Juniors care a pulverizat spray cu piper asupra rivalilor de la River: "Mi-e teamă! Am o familie"



 

**Fanul lui Boca Juniors care a pulverizat spray cu piper asupra rivalilor de la River:**

Suporterul lui Boca Juniors care a pulverizat spray cu piper asupra rivalilor de la River Plate, cu ocazia unui meci disputat săptămâna trecută, se teme de represalii, după ce clubul său favorit a fost eliminat din Copa Libertadores.

Adrian Napolitano a recunoscut că a comis o greşeală, însă a precizat că nu a dorit să rănească pe nimeni. În urma acestui incident, produs înainte de startul reprizei a doua a meciului dintre cele două grupări din Buenos Aires, patru jucători de la River Plate au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar arbitrul a pus capăt definitiv jocului.

"Mi-e teamă. Am o familie, iar membrii ei sunt înspăimântaţi. Când am văzut ceea ce s-a întâmplat mi-am dorit să mor. Nu am intenţionat niciun moment să se întâmple aşa ceva. Nu credeam că acolo sunt camere video şi nici nu mi-am imaginat că lucrurile vor merge atât de departe", a declarat suporterul Bocăi pentru presa argentiniană.

Patru fotbalişti de la River au fost transportaţi la spital după ce Napolitano a pulverizat spray iritant asupra lor, printr-o fantă din tunelul gonflabil, în timp ce jucătorii aşteptau să intre pe gazon pentru repriza secundă a întâlnirii de pe stadionul "La Bombonera".

În urma acestui incident, partida a fost întreruptă la pauză, când cele două echipe erau la egalitate (0-0). Staff-ul medical al lui River Plate a precizat că jucătorii au suferit inflamaţii ale corneei şi necesită câteva zile pentru recuperare.

Boca Juniors a fost exclusă ulterior din competiţie de către Confederaţia sud-americană de fotbal şi amendată cu 200.000 de dolari, urmând să joace cu porţile închise următoarele patru meciuri de pe teren propriu din competiţiile continentale.

Decizia a avantajat-o pe River Plate, care s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, unde o va avea ca adversară pe echipa braziliană Cruzeiro Belo Horizonte.

VIDEO cu incidentele:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑