Liga Europei: Echipele Moldovei şi-au aflat viitorii adversari



FOTO: ziuaconstanta.ro
Echipele care vor reprezenta Moldova în cupele europene şi-au aflat viitorii adversari. În urma tragerii la sorţi de la Nyon, Sheriff Tiraspol va întâlni în turul doi preliminar al Ligii Campionilor gruparea din Israel, Hapoel Beer Sheva.
Formația tiraspoleană va juca primul meci pe 12 sau 13 iulie în deplasare.
Vicecampioana Moldovei Dacia Chişinău va juca în primul tur preliminar al Ligii Europei cu formaţia azeră Kapaz.
VEACESLAV POSMAC, fundaş Dacia
"Din toţi adversarii posibili, Kapaz este unul care poate fi eliminat şi noi trebuie să reuşim acest lucru. Jucăm primul meci în deplasare, de fapt aşa cum mi-am dorit", a spus fundaşul de la Dacia, Veaceslav Posmac.
Dacă va trece de Kapaz, Dacia va întâlni în turul secund învingătoarea duelului dintre Admira din Austria și Spartak Myjava din Slovacia.
Zimbru Chişinău va întâlni în aceeaşi fază a competiţiei cu formaţia georgiană Chikhura Sachkhere.
"Galben-verzii" vor juca meciul din prima manşă pe teren propriu.
"O echipă care are experienţă de joc în Liga Europei. Ştiu că în 2014 a ajuns până în turul trei preliminar, reuşind să elimine puternica formaţie turcă Bursaspor", a spus jucătorul de la Zimbru, Ilie Damaşcan.
Dacă Zimbru va elimina Chikhura, atunci în turul doi se va confrunta cu formaţia turcă Osmanlispor.
Zaria Bălţi nu a avut noroc la tragerea la sorţi. Deţinătoarea Cupei Moldovei va juca împotriva formaţiei Videoton, dubla campioană a Ungariei.
"O echipă dintr-o ţară fotbalistică. Ungaria demonstrează acest lucru chiar acum la Campionatul European, unde arată un fotbal ok. Primul meci îl vom juca în deplasare. Vom încerca să obţinem un rezultat frumoa ca să putem juca acasă", a spus preşedintele Videoton, Andrian Bogdan.
Posibila adversară a echipei Zaria din turul doi ar putea fi învingătoarea duelului dintre Cukaricki din Serbia şi Ordabasy din Kazahstan.
Meciurile tur vor avea loc pe 30 iunie, iar cele retur pe 7 iulie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑