Sânmărtean: "Mai am un an de contract, sper să devin apoi antrenor"



020 августа 2013

 

></p><p>FC Vaslui a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I, după 1-0 cu Săgeata Năvodari <span style=(VIDEO AICI). Lucian Sânmărtean, devenit mai nou și antrenor secund, speră să câștige un trofeu în ultimul an de contract pe care îl mai are la Vaslui.

"O victorie pe care ne-am dorit-o, în fața unui adversar bun, bine pregătit fizic. Vrem să adunăm cât mai multe puncte, iar la sfârșitul campionatului o să vedem unde ne clasăm. Am învins doar cu 1-0, dar am ratat multe ocazii. Eu conduc jucătorii din teren, antrenorul vede bine jocul de pe margine, avem o colaborare foarte bună. Sper ca în următorul meci să pot marca de la mijlocul terenului, am vrut și de data aceasta, pentru spectacol și pentru oamenii care au venit la meci", a spus mijlocașul Vasluiului, la Fanatik Show, pe Digi Sport 1.

VIDEO Ocazia lui Sânmărtean

"Vreau să rămân la Vaslui până la terminarea contractului, mai am un an de zile contract, vreau să las ceva în urmă și să câștig un trofeu. Dacă se va apela la mine, vin cu tot dragul la echipa națională, pentru meciurile cu Ungaria și Turcia. Pe viitor, sper să mă fac antrenor, deși este o meserie grea, incomodă și delicată", a mai declarat Sânmărtean.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑