Atletico Madrid şi Barcelona vor juca miercuri prima manşă a Supercupei Spaniei



020 августа 2013

 

Atletico şi Barcelona se pregătesc de Supercupa Spaniei. Cele două vor lupta miercuri pentru primul trofeu al sezonului, iar madrilenii recunosc că Barca e favorită la câştigarea acestuia. Partida se va juca în două manşe, iar spionul meciului e David Villa, care s-a transferat în acest intersezon de la Barca la Atletico.

Atletico Madrid este în formă la început de sezon. În prima etapă a învins Sevilla cu 3-1, iar acum se pregăteşte de Supercupa cu Barcelona. Meciul din prima manşă se va juca pe Estadio Vicente Calderon.

"Noi ştim că Barca este favorită, datorită potenţialului său imens, dar vom încerca cu toate puterile noastre să câştigăm", a declarat Gabriel Fernandez, căpitanul echipei Atletico Madrid.

David Villa este însă cel care cunoaşte cel mai bine situaţia, acesta evoluând la campioana Spaniei în ultimii trei ani, înainte de a se transfera la Atletico.

"Voi cunoaşteţi potenţialul echipei Atletico Madrid, nu doar în prezent, dar în ultimii ani, în special în finale. Câte au obţinut şi ce echipe au bătut... cred că avem toate şansele să batem Barcelona", a adăugat David Villa, atacant Atletico Madrid.

Partida retur, de pe Camp Nou, este programată pe 29 august. Anul trecut, Real Madrid a câştigat Supercupa, la fel în faţa Barcelonei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑