Dan Petrescu este pe podium în Qatar! Super goluri și victorie cu 4-0 pentru Al Arabi



020 сентября 2014

 

**VIDEO** Dan Petrescu este pe podium în Qatar! Super goluri și victorie cu 4-0 pentru Al Arabi

Dan Petrescu se simte foarte bine în Qatar, la Al Arabi, echipă pe care a dus-o până pe locul 3 în campionat, la doar 2 puncte de poziția a doua, ocupată de Al Sadd.

În ultima etapă, echipa lui Dan Petrescu a trecut fără probleme de Al Shamal, cu scorul de 4-0. La pauză, Al Arabi a avut deja un avantaj de două goluri, după reușitele semnate de Khoukhi (minutul 23) și Ezekiel (minutul 43).

Primul gol a fost însă unul senzațional, cu o execuție superbă din afara careului, lateral-stânga, fără speranțe pentru portarul advers.

În repriza secundă, Al Arabi a continuat să joace la fel de bine, iar în rol și-a intrat vedeta Pablo Hernandez. Jucătorul spaniol în vârstă de 29 de ani, care a impresionat la Swansea și Valencia, a izbutit o dublă pentru gazde, în minutele 70 și 86, după două acțiuni personale de toată frumsețea.

Dan Petrescu a mai avut un nume important în formula de start, pe iranianul Ashkan Dejagah. Venit de la Fulham în Qatar, mijlocașul are în palmares un titlu de campion în Bundesliga cu Wolfsburg, în sezonul 2008-2009.

După 4 etape, Al Arabi este pe locul 3 în campionat (7 puncte), la cinci "lungimi" în spatele liderului Lekhwiya.

În următoarea rundă din Qatar, Al Arabi joacă tot pe teren propriu, având programat derby-ul cu Al Sadd, echipă pe care o poate depăși în clasament, în cazul unui succes.

Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑