Gâlcă își poate menaja titularii doar în Cupă! Două derby-uri pentru Steaua până la meciul de la Kiev 



020 сентября 2014

 

**Gâlcă își poate menaja titularii doar în Cupă!** Două derby-uri pentru Steaua până la meciul de la Kiev 

Steaua a învins-o clar pe Aalborg, în prima etapă a grupelor UEFA Europa League, scor 6-0 (VIDEO AICI), iar acum roș-albaștrii au moralul excelent pentru perioada cea mai dificilă care urmează în acest an.

Duminică seara, Steaua o va întâlni la Ploiești pe Petrolul, una dintre contracandidatele la titlu în Liga 1, în ciuda faptului că prahovenii tocmai au făcut o schimbare de antrenor, în locul lui Răzvan Lucescu venind Gigi Mulțescu.

În plus, steliștii au avut meciuri foarte disputate cu Petrolul în ediția trecută de campionat. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, după 0-0 la Ploiești (VIDEO AICI) și 1-1 în meciul tur, jucat în Ghencea (VIDEO AICI).

Steaua va juca apoi în Liga 1 cu Astra Giurgiu, un alt meci extrem de important în economia luptei pentru titlu. Roș-albaștrii au de luat o revanșă în fața echipei lui Isăilă, după ce au pierdut ultimele două meciuri, în Cupa (DETALII AICI) și Supercupa României (DETALII AICI), ambele la loviturile de departajare.

Totuși, Steaua are avantajul că între cele două derby-uri are programat și meciul din 16-imile Cupei României, de la Berceni, partidă în care oamenii de bază pot fi odihinți de Costel Gâlcă, în condițiile în care adversara vine din liga a doua.

După derby-ul cu Astra, Steaua joacă la Kiev cu Dinamo, în a doua etapă a grupelor UEFA Europa League. Partida care poate asigura în mare măsură calificarea campioanei României în primăvara europeană se va disputa joi, 2 octombrie, de la ora 20:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

21.09.2014 Liga 1: Petrolul - Steaua (Ploiești)

25.09.2014 Cupa României: Berceni - Steaua (Berceni)

28.09.2014 Liga 1: Steaua - Astra (București, Ghencea)

Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑