Eibar - Atletico Madrid 0-2. Simeone, inspirat: doi jucători veniți de pe bancă au adus victoria



020 сентября 2015

**Eibar - Atletico Madrid 0-2.** Simeone, inspirat: doi jucători veniți de pe bancă au adus victoria

Atletico Madrid a avut nevoie de inspirația lui Diego Simeone pentru a se impune în Țara Bascilor, la Eibar - madrilenii au învins cu goluri marcate de jucători introduși pe teren în repriza secundă de argentinian.

Jackson Martinez a avut prima ocazie a partidei pe Municipal de Ipurua după 20 de minute de joc - Riesgo a respins cu greu șutul columbianului. Opt minute mai târziu, același Jackson Martinez a fost găsit în careu de pasa lui Griezmann, însă a șutat surprinzător de slab (28).

”Cholo” Simeone a mutat încă de la pauză și i-a trimis în teren pe Fernando Torres și Oliver, însă cea mai mare ocazie de gol a startului de repriză a fost semnată de Filipe Luis, al cărui șut a fost blocat în ultimul moment de Riesgo (49).

Simeone a mutat din nou în minutul 62 și l-a introdus pe tânărul Angel Correa, iar argentinianul a deschis scorul la mai puțin de un minut după intrare, din pasa lui Torres.

Cei doi au colaborat din nou în minutul 78, însă au schimbat rolurile - Correa i-a pasat decisiv lui Torres, care a înscris pentru 2-0.

S-a terminat 2-0 pentru Atletico, iar elevii lui Simeone au trei victorii din primele patru etape.

ECHIPELE

Eibar: Riesgo - Capa, Dos Santos, Ramis, Luna - Dani Garcia, Escalante (Arruabarrena, 82), Adrian (Borja Baston, 71), Berjon (Verdi, 71) - Sergi Enrich
Antrenor: Jose Mendilibar

Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Koke (Correa, 61), Tiago, Gabi - Vietto (Oliver Torres, 46), Jackson Martinez (Fernando Torres, 46), Griezmann
Antrenor: Diego Simeone

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑