Încă o bornă atinsă de Totti. Căpitanul Romei a marcat golul 300 pentru echipa din capitala Italiei



020 сентября 2015

 

**VIDEO** Încă o bornă atinsă de Totti. Căpitanul Romei a marcat golul 300 pentru echipa din capitala Italiei

Francesco Totti continuă să facă istorie în tricoul Romei. Căpitanul giallorossilor a marcat golul 300 pentru echipa din capitala Italiei. Dintre acestea, 244 au fost reuşite în Serie A TIM.

Totti a înscris golul de 1-1 în partida dintre AS Roma şi Sassuolo, din etapa a patra din Italia, în minutul 36 al întâlnirii de pe Stadio Olimpico.

Căpitanul formaţiei lui Rudi Garcia, aflat într-o evidentă poziţie de offside, a primit o minge de la Miralem Pjanic şi a trimis din prima în poartă, deşi execuţia nu a fost dintre cele mai reuşite.

Imediat după marcarea golului, pe tabela arenei din capitala Italiei a apărut o fotografie cu Totti şi numărul 300, pentru a sărbători astfel noua bornă atinsă de legendarul "decar" al capitolinilor.

></p><p>Francesco Totti a rămas pe teren până în minutul 71, când a fost înlocuit de <strong>Edin Dzeko</strong>. </p><p>Cu 244 de goluri, Totti este <strong>al doilea cel mai bun marcator din istoria Serie A TIM</strong>, la 30 de reuşite în urma liderului absolut, <strong>Silvio Piola</strong>.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑