Meci de senzaţie în Campionatul Rusiei. ŢSKA Moscova, cât pe ce să piardă în faţa Mordoviei



020 сентября 2015
Foto: zimbio.com

ŢSKA Moscova a învins în deplasare Mordovia Saransk, scor 6-4, după ce a fost condusă de două ori.

Mordovia a avut un început de meci fantastic împotriva formaţiei ŢSKA Moscova. Gruparea din Saransk conducea în minutul 15 cu 3-0.

Evgheni Luţenko a deschis scorul chiar în minutul 1 după o greşeală a portarului Igor Akinfeev. În minutul 12, fundaşul lui "militarilor", Mario Fernandes a fost eliminat după un fault, iar Vladimir Rîkov a dublat avantajul gazdelor, marcând un gol fabulos din lovitură liberă.

Peste doar două minute, Mordovia a înscris golul trei prin căpitanul Ruslan Muhametşin. ŢSKA a reuşit să reducă din diferenţă abia după pauză prin golul lui Kiril Pancenko din minutul 50. Ulterior, arbitrul l-a eliminat pe jucătorul Mordoviei, Yannick Djalo pentru al doilea galben.

ŢSKA a reuşit să egaleze în doar un minut.  Zoran Tosic a marcat golul doi al oaspeţilor, iar Seydou Doumbia a înscris golul egalizator. Mordovia nu a cedat şi a revenit în avantaj după golul lui Evghenii Luţenko.

ŢSKA Moscova a reuşit minunea şi în ultimele zece minute ale partidei şi a înscris de trei ori prin Ahmed Musa, de două ori, şi Doumbia, scor final 6-4.

Cu o zi mai devreme, echipa moldoveanului Igor Armaş, Kuban, a umilit pe teren propriu Spartak Moscova cu 3-0. Fundaşul naţionalei Moldovei a fost integralist în partida disputată la Krasnodar.

După nouă etape, ŢSKA Moscova este lider în clasamentul din Premier Liga cu 25 de puncte. Echipa antrenată de Leonid Sluţki este urmată de Zenit Sankt-Petersburg, Lokomotiv şi Spartak.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑