Franța - Serbia 81-68. Echipa lui Tony Parker a cucerit bronzul european



020 сентября 2015

 

**VIDEO** Franța - Serbia 81-68. Echipa lui Tony Parker a cucerit bronzul european

Franţa s-a ales cu medalia de bronz la Campionatul European de baschet pe care l-a găzduit. Naţionala lui Tony Parker a trecut fără prea mari probleme de Serbia în finala mică, scor 81-68.

Franţa a urcat pe podium, pentru al treilea Campionat European la rând. Selecționata "cocoșului galic" a învins-o pe Serbia în finala mică și a cucerit, pentru a șasea oară bronzul continental.

Echilibrul s-a menținut în primul sfert (16-16), dar gazdele turneului final au reușit să intre cu un avantaj de cinci puncte la pauza mare (37-32).

Forța ofensivă a echipei din Hexagon s-a văzut în sfertul trei. Cu Batum, Gelabale, Gobert și De Colo în prim plan, francezii s-au distanțat decisiv (58-44). Apărarea a funcționat perfect pentru gazde și sârbii au marcat doar 12 puncte în sfertul 3, încheiat 21-12.

Impulsionați de publicul venit în număr mare să-i susțină deși au ratat calificarae în finala mare a turneului, francezii au menținut diferența până la final deși ultimul sfert le-a revenit sârbilor, 24-23.

Cel mai bun marcator al partidei a fost francezul De Colo, autor a 20 de puncte. Gobert și-a trecut și el în cont 15 puncte, la care a adăugat și 14 recuperări. De partea cealaltă, Bogdanovic a fost singurul sârb care s-a evidențiat, cu 12 puncte.

Franța a castigat cu 81-68, iar Serbia a ratat șansa de a câștiga medalii la un Campionat European pentru a doua oară în istorie.

Sursa foto: eurobasket2015.org

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑