Schimbări majore pe arena Zimbru! Au început lucrările de modernizare



020 сентября 2016
FOTO: publika.md
Lucrările de modernizare a stadionului Zimbru sunt în plină desfăşurare.
Vestiarele vor fi renovate în totalitate până la meciurile din luna octombrie ale echipei naţionale de fotbal. Acolo au fost construite şi spații adiţionale.
"Problema camerei pentru antrenori am încercat să o soulţionăm prin crearea acestei camere. Aici antrenorii vor avea posibilitatea să se schimbe sau să discute planurile meciului", a spus directorul stadionului Zimbru, Sevastian Botnari.
Stadionul Zimbru va avea pe viitor şi o zonă VIP cu mult mai mare. Aceasta va fi amplasată pe sectoarele 31, 32, 33 și 34.
În spatele tribunelor va este amenajată o sală imensă unde suporterii se vor putea recrea sau sta ”la fourchette”.
Totodată, în tribune se construiesc două studiouri cu vedere spre stadion.
Unul, numit View Pitch, pentru emisiuni interactive în ajunul sau în timpul meciurilor şi un altul pentru ofiţerul de securitate care va monitoriza toată camerele de supraveghere din incinta stadionului.
În acelaşi timp la stadion au fost mărite şi modernizate spaţiile food-court.
"Acesta este un mic punct amenajat. Dacă până acum se vindeau seminţe şi pop-corn, acum am mers pe ideea de a vinde ceva mai consistent", a spus Sevastian Botnari.
Cu ocazia modernizării stadionului au fost mărite şi preţurile biletelor pentru următoarele meciuri ale naţionalei din luna octombrie. Astfel, în zonele VIP tichetele costă între 500 şi 800 de lei, iar în sectoarele de alte categorii - între 100 şi 200 de lei.
<>
Stadionul Zimbru va fi modernizat în următoarea perioadă, conform ultimelor cerinţe ale UEFA. Acest lucru a devenit posibil după ce Federaţia Moldovenească de Fotbal a luat stadionul în arendă pentru o perioadă de zece ani.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑