Buceschi: “Mai bine făceam un maraton decât să stau pe bancă“



020 октября 2013

 

></p><p><strong>Finalul partidei dintre HCM Baia Mare și Hypo Viena, 24-23 <a href=(VIDEO), din Grupa A a Champions League, l-a găsit pe antrenorul fetelor noastre, Costică Buceschi, stors și de ultima picătură de energie.

Buceschi este extrem de mândru de prima victorie a fetelor de la HCM în cea mai galonată competiție intercluburi din lume, dar a recunoscut că emoțiile pe care le-a trăit sunt incomensurabile.

“Nu știu cum trăiește publicul aceste meciuri, dar sincer vă spun că mai bine făceam un maraton. Este foarte greu de pe bancă să reușești să te faci auzit. În prima parte a meciului parcă am jucat altceva, parcă am jucat pentru a le evidenția pe austriece. Abia în partea a doua ne-am revenit. Acesta este de fapt stilul care trebuie aplicat pentru jocurile din Champions League“, a spus Buceschi.

Portarul celor de la HCM, Paula Ungureanu, a explicat unde au făcut băimărencele diferența.

“Am muncit foarte, foarte mult pentru această victorie. Cel mai important este că n-am cedat în momentele critice. Chiar am reușit să le depășim și, în final, să câștigăm. A contat și aportul publicului, unul senzațional“, a spus Ungureanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑