Zimbrii au făcut zdrenţe bălţenii de la Zaria. Scor 6-0



020 октября 2014
Foto: zimbru.md

Zimbru a învins Zaria cu 6-0, într-un meci în care a condus cu 3-0 după doar 15 minute de joc. Dan Spătaru a deschis scorul în minutul 6, peste doar trei minute, Kirill Pavliucek a dublat avantajul gazdelor, iar Mihai Platica a înscris pentru 3-0 în minutul 13. Celelalte goluri ale galben-verzilor au fost marcate de acelaşi Platica, Anatolie Cheptine şi Alexandru Dedov.

 Într-o altă partidă a zilei, Milsami a învins FC Tiraspol cu 2-1, iar Academia a câştigat partida cu Dinamo-Auto, scor 2-0. Cu o zi mai devreme, Sheriff a câştigat derby-ul etapei cu Veris, scor 3-0, iar Saxan a remizat cu FC Costuleni, 1-1.

Lider în Divizia Naţională este Sheriff, care s-a distanţat la trei puncte de Veris, datorită victorie din meciul direct. Dacia se află pe locul trei, având 19 puncte. În prima parte a clasamentului se mai regăsesc Milsami, Saxan şi FC Tiraspol.
 
Zimbru ocupă locul şapte în Divizia Naţională. Galben-verzii au 14 puncte, cu nouă mai puţin decât liderul Sheriff. În a doua parte a clasamentului se mai regăsesc FC Costuleni, Zaria, Academia şi Dinamo-Auto, care nu a acumulat niciun punct în cele zece etape jucate. <>

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑