Potaissa Turda - HC Odorhei 27-23. Bogunovic a fost cel mai bun marcator 



020 октября 2015

 

**VIDEO** Potaissa Turda - HC Odorhei 27-23. Bogunovic a fost cel mai bun marcator 

În direct la Digi Sport, Potaissa Turda a reuşit a treia victorie pe teren propriu, în faţa lui HC Odorhei. Oaspeţii au avut un început de meci slab. Cu doar trei goluri marcate în primele 11 minute, jucătorii antrenaţi de Vlad Caba le-au permis gazdelor să se distanţeze la 8-3.

Cele cinci goluri din prima repriză ale croatului Goran Bogunovic au redus diferenţa, iar la pauză scorul a fost 15-13 pentru Potaissa. HC Odorhei a reuşit să preia conducerea în actul secund, după două goluri reuşite de sârbul Mitar Markez.

Cu patru absenţe importante şi doar nouă jucători de câmp pe foaie, oaspeţii nu au putut ţine ritmul. Handbaliştii antrenaţi de Horaţiu Gal au trecut la controlul partidei şi nu au mai cedat iniţiativa până la final.

"Un meci foarte frumos, spectaculos, zic eu, si din punct de vedere handbalistic foarte frumos. Ne bucuram ca l-am tranşat în favoarea noastră", a comentat Cristian Adomnicăi.

Victorie cu 27-23 pentru Potaissa Turda, care a ajuns la cinci succese în zece etape, în timp ce HC Odorhei a suferit a treia înfrângere din acest sezon. Cristian Adomnicăi a marcat de şase ori pentru Potaissa, însă golgheterul partidei a fost Goran Bogunovic, cu şapte reuşite pentru oaspeţi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑