Ioan Hora este noul golgheter al Ligii 1. "Sunt doar o improvizaţie"



020 октября 2015

 

**VIDEO** Ioan Hora este noul golgheter al Ligii 1.

VIDEO. Pandurii - Poli Timişoara 3-1. Gorjenii au 5 victorii în ultimele 6 etape şi ultima a venit cu ajutorul lui Ioan Hora, care, cu dubla reuşită la Severin, a devenit golgheterul solitar în Liga 1, cu 8 reuşite.

După ce Cristi Săpunaru a marcat primul gol în campionat, pentru Pandurii, Hora a dus scorul la 2-0, după o reluare de la 8 metri. Mijlocaşul de 27 de ani reprofilat atacant a făcut "dubla" cu 10 minute înaintea pauzei, cu o execuţie specială: pivotare şi şut sub bara porţii lui Sascha Kirschstein.

"Mă bucur că am reuşit să dau două goluri, mă bucur că am obţinut această victorie şi sper să continuăm pe acest drum. Nu mi-am propus titlul de golgheter. Sunt doar o improvizaţie pe postul de vârf împins.

Mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa cu 8 goluri şi sper să o ţin tot aşa. Îmi doresc să dau cât mai multe goluri şi dacă nu va fi altă soluţie normal că accept acest post", a declarat Hora după meci, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Horică a ajuns la 8 goluri şi a depăşit toate aşteptările. A marcat mult şi anul trecut, ne-am dorit mult să îl aducem aici. A reuşit să confirme şi a fost imediat asimilat de suporteri. Nu cred că va fi uşor să găsim un vârf pe măsura a ce avem acum", a completat şi Narcis Răducan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑