Mutu se întoarce în România, dar nu la Dinamo! "Vin în decembrie"



 

></p><p>Atacantul <strong>Adrian Mutu</strong> este la un pas să revină în fotbalul românesc. Jucătorul argeșean a spus că întoarcerea la Dinamo nu mai este de actualitate, din cauză că nu a ajuns la un acord cu acționarul <strong>Ionuț Negoiță</strong>. <strong>UTA</strong>, însă, este o variantă viabilă, chiar dacă Mutu nu a confirmat.</p><p><em><strong>, spune decarul lui Ajaccio, care mai are un an și jumătate de contract în Ligue 1. Mutu vrea să își rezolve problemele la gruparea corsicană și să revină în România peste o lună, însă nu a dezvăluit viitoarea destinație.

"Vreau să vin în România acum, în decembrie. Sper să-mi rezolv aici, mai am un an și jumătate contract. Vreau să mă întorc în România și aș vrea să mai joc un an și jumătate. Nu e vorba de Dinamo. A fost ceva, dar acum nu mai e și nu a fost din cauza mea. Domnul Negoiță nici nu poate să îmi spună cât îmi poate da. Eu nu aș veni pentru bani, fiindcă am câștigat destul. Vin pentru altceva. Am vrut mai mult eu și Borcea, decât Negoiță.", a declarat Adrian Mutu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Dacă varianta Dinamo a picat, UTA rămâne în picioare pentru fostul jucător al lui Inter, Chelsea și Juventus. În urmă cu 10 zile, omul de afaceri Adrian Marțian, bun prieten cu Mutu, anunța că acesta va veni la Arad în această iarnă, ca antrenor-jucător (DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑