Gică Popescu face planuri de viitor: "Dacă nu arde tricoul naționalei pe tine, nu ai ce căuta acolo"



 

></p><p>Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României, <strong>Gică Popescu</strong>, a criticat sever atitudinea actualilor jucători ai primei reprezentative și l-a absolvit de vină pe selecționerul Victor Pițurcă pentru felul cum s-au comportat fotbaliștii.</p><p>

Popescu este principalul favorit la ocuparea postului de președinte al FRF, după alegerile din vara lui 2014. În cazul în care acesta va fi numit în funcție, cel mai probabil îl va schimba din funcție pe Victor Pițurcă.

"Sunt foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor la aceste două meciuri de baraj. S-a văzut că nu e o atitudine demnă de niște jucători care vor să ajungă la un Campionat Mondial. Nu e nici vina lui Pițurcă, a nimănui. Dacă, atunci când îmbraci tricoul echipei naționale, nu simți că arde pe tine, atunci nu ai ce să cauți aici. În afară de un sprint al lui Marius Niculae în minutul 80, nu am văzut răutatea asta care ne trebuia.", a declarat Gheorghe Popescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

"Când privim din doi în doi ani și spunem că poate reușim o calificare punctuală, nu avem ce face. Odată cu schimbările astea - cea recentă, a președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal și cea de la anul, a președintelui Federației Române de Fotbal - cred că va fi un moment de plecare. Ne trebuie un proiect pentru ca fotbalul românesc să aibă continuitate la nivel de performanță.", a adăugat contracandidatul lui Mircea Sandu la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑