Favoritii Federer si Djokovic s-au calificat in semifinalele Turneului Campionilor - VIDEO




Favoritii din grupa Stan Smith au confirmat, si s-au calificat in semifinalele Turneului Campionilor. Aseara Federer a reusit a treia victorie consecutiva, iar liderul mondial Novak Djokovic merge si el mai departe, dupa un succes in fata lui Berdych. Pe campionul de la Londra, il asteapta un premiu de peste 2 milioane de dolari.


A saptea editie consecutiva a Turneului Campionilor gazduita de Londra ii prieste lui Roger Federer. Deja calificat in semifinalele competitiei, elvetianul a obtinut ieri a 3-a victorie in grupa Stan Smith. Federer l-a invins in trei seturi, scor 7 la 5, 4 la 6 si 6 la 4, pe japonezul Kei Nishikori. A fost un meci care a durat 2 ore si 10 minute.

Pentru Federer aceasta este a 13-cea calificare in careul de asi la Turneul Campionilor, competitie pe care a castigat-o de 6 ori.Alaturi de elvetian, merge in semifinale si Novak Djokovic. Tot ieri, liderul mondial s-a impus cu 6 la 3 si 7 la 5 in fata lui Tomas Berdych. Aceasta a fost a opta victorie din ultimele noua dueluri cu cehul de pe locul 6 mondial. De patru ori castigator al Turneului Campionilor, Djokovic va avea parte de un meci de foc in penultimul act. Sarbul il va intalni pe rivalul de moarte, Rafael Nadal. In cazul in care campionul de la Londra va avea un parcurs fara greseala si va invinge in toate partidele, atunci el va pleca acasa cu un cec de 2 milioane 228 de mii de dolari.

 

Federer si Nadal sunt singurii neinvinsi de pana acum. Daca insa nu se va intampla acest lucru, atunci detinatorul trofeului va castiga doar 1 milion de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑