Echipă antrenată în spirit italian. Tehnicianul care îl va înlocui pe Guardiola la Bayern Munchen



020 декабря 2015
Foto: newhdwallpapers.in

Carlo Ancelotti va pregăti formaţia Bayern Munchen. Tehnicianul italian îl va înlocui pe Josep Guardiola, care va vă părăsi campioana Germaniei la finalul sezonului. 

Antrenorul Carlo Ancelotti a bătut palma cu şefii clubului Bayern Munchen. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani va prelua formaţia germană la finalul sezonului și îl va înlocui pe Josep Guardiola. Despre această schimbare gruparea din Munchen a anunţat pe site-ul oficial.

Actualul antrenor al bavarezilor, Guardiola va părăsi echipa în iunie, acesta nedorind să-și prelungească contractul cu bavarezii.

Cu Guardiola pe bancă, Bayern a câștigat două titluri de campioană, a obținut o Cupă a Germaniei, o Supercupa a Europei şi a triumfat la Campionatul Mondial al Cluburilor.

În actuala stagiune, echipa din Munchen este lider autoritar în Bundesliga, este calificată în sferturile Cupei și va juca în optimile Ligii Campionilor împortiva formației Juventus Torino.

Carlo Ancelotti este liber de contract după ce s-a despărțit în vară de Real Madrid. Împreună cu galacticii el a câştigat Liga Campionilor în 2014.
Italianul a mai antrenat Chelsea Londra, Paris Saint-Germain și Juventus Torino.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑