O jumătate de oră nebună pe Bernabeu:5 goluri, două eliminări, răsturnări de scor!



020 декабря 2015

 

**VIDEO** O jumătate de oră nebună pe Bernabeu:5 goluri, două eliminări, răsturnări de scor!

VIDEO Real Madrid - Rayo Vallecano. Penultimul meci oficial al lui Real Madrid în 2015 a avut parte de o primă jumătate de oră cu adevărat nebună, cu 5 goluri și două eliminări.

Real a deschis scorul în minutul 3, prin Danilo, dar Rayo a egalat rapid și chiar a preluat conducerea, marcând două goluri în mai puțin de două minute pe Santiago Bernabeu, pentru prima dată în istoria meciurilor directe în fieful albilor. Amaya a egalat în minutul 10, iar peste un minut și 53 de secunde (min. 12) Jozabed i-a adus pe oaspeți în avantaj.

În minutul 14 s-a rupt echilibrul numeric, după ce Rayo a rămas în 10 oameni. Fundașul dreapta Tito l-a faultat tare pe Toni Kroos și a primit direct cartonașul roșu. În minutul 25, Real a egalat la 2, prin Bale.

Peste alte 3 minute, Rayo a mai primit două lovituri: Baena a comis un fault în propriul careu, iar arbitrul a acordat penalty și lui i-a arătat al doilea cartonaș galben, lăsându-i pe oaspeți în 9 oameni. Cristiano Ronaldo a transformat lovitura de la 11 metri și i-a readus pe albi în avantaj (30).

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑