Sebastien Buemi face senzație în Uruguay. I-a lăsat fără speranţe pe toţi concurenţii



020 декабря 2015
Foto: rts.ch

Sebastien Buemi face senzație în noul sezon de Formula E! Pilotul elvețian a câștigat și etapa a treia, desfășurată în Uruguay, și a urcat pe primul loc în clasamentul general.

Sebastien Buemi a câștigat cea de-a treia etapă din sezonul 2015-2016 al Formulei E, Marele Premiu al Uruguay-ului. Pilotul elvețian a avut o evoluție destul de slabă în calificări și a început cursa de pe poziția a cincea.

Buemi și-a revenit însă pe parcurs, când a trecut de câțiva piloți, iar cu opt tururi înainte de finalui cursei l-a depășit și pe belgianul Jerome d'Ambrosio, care câștigase pole-position-ul și a urcat pe primul loc. Sebastien Buemi a obținut astfel a doua victorie din acest sezon, după ce câștigase și prima etapă, Marele Premiu al Chinei.

Câștigătorul celei de-a doua etape, brazilianul Lucas de Grassi s-a mulțumit la final cu locul doi, în timp ce d'Ambrosio a ocupat ultima treaptă a podiumului.

Nu au lipsit nici de această dată accidentele. Fiind presat de către francezul Jean Eric Vergne, campionul mondial în exercițiu, Nelson Piquet a pierdut controlul bolidului și a fost nevoit să abandoneze chiar cu un tur înainte de finalul cursei.

Datorită victoriei din Uruguay, Buemi a urcat pe primul loc în clasamentul general. Elvețianul are acum 62 de puncte, cu unul mai mult decât Lucas de Grassi.

Următoarea etapă din Formula E se va desfășura la fel în America de Sud, în Argentina, pe șase februarie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑