FC Barcelona este noua regină a lumii! A fost o nimica toată să învingă River Plate (VIDEO)



020 декабря 2015
Foto: eden-tour.ru

FC Barcelona este noua regină a lumii! Formația din Spania a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce a învins în finală River Plate. 

Barcelona s-a impus în fața campioanei Americii de Sud, după un meci pe care l-a controlat în întregime. Elevii lui Luis Enrique au deschis scorul prin Messi, care a marcat în minutul 36 cu un șut de la 13 metri.

Imediat după pauză, Suarez a ieșit la rampă și a marcat de două ori. În minutul 49, atacantul a scăpat singur cu portarul advers și l-a învins cu un șut de la marginea careului. Uruguayanul a stabilit scorul final în minutul 68, cînd a reluat cu capul de la de 11 metri, după o centrare perfectă a lui Neymar.

Barcelona devine astfel prima echipă din lume cu trei trofee la Mondialul Cluburilor, după cele cucerite în 2009 și 2011. Totodată, formația pregătită de Luis Enrique a câștigat al cincilea trofeu al sezonului, după Campionat, Cupa Regelui, Liga Campionilor și Supercupa Europei.

Finala mică a fost câștigată de către japonezii de la Hirosima Sanfrecce. Niponii s-au impus cu 2-1 în fața chinezilor de la Guangzhou Evergrande.

Echipa pregătită de Scolari a deschis scorul deja în minutul patru, prin Paulinho, însă Sanfrecce a întors rezultatul în repriza secundă, datorită unei duble marcate de către brazilianul Douglas.

Наверх ↑