Răducioiu a dat probe la Steaua, dar a fost respins! "Aveam un fizic slab"



 

**VIDEO** Răducioiu a dat probe la Steaua, dar a fost respins!

Istoria granzilor bucureșteni Steaua și Dinamo putea arăta altfel decât o știm dacă anumite momente din trecut erau interpretate diferit.

După ce simbolul lui Dinamo, Mircea Lucescu, a recunoscut că și-a dorit să ajungă în Ghencea în tinerețe, a venit rândul unui alt mare dinamovist să dezvăluie că a fost aproape de Steaua.

Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, Florin Răducioiu a anunțat că prima echipă la care a dat probe de joc a fost Steaua, fiind însă respins din cauza fizicului "subțire".

"Tatăl meu m-a dus la fotbal când eram foarte mic, aveam 8 ani jumătate. Prima echipă la care am fost să dau probe a fost Steaua. Am fost respins probabil pentru că eram foarte slab, aveam un fizic slăbuț. După aia am fost la Dinamo și am fost luat imediat" a recunoscut Răducioiu.

Fostul atacant al "Generației de Aur" a nominalizat și cele mai importante 3 persoane care l-au ajutat să ajungă un fotbalist de top în Europa. Printre ei se numără Mircea Lucescu și Ioan Andone.

"Am dat acolo de un antrenor care a însemnat extrem de mult pentru mine, mai ales în acei ani delicați, pentru că eram la început. Am avut norocul de a fi antrenat de Piți Varga. Nu cred că aș fi devenit fotbalist fără să-l fi întâlnit pe Nea Mircea între 15 și 18 ani. Nu cred că ajungeam nici la națională", a declarat Răducioiu.

"Faptul că am avut un antrenor capabil care a lucrat atât cu jucătorii mari cât și cu adolescenții a contat foarte mult. Andone pentru mine a fost foarte important pentru că era ca o cloșcă pentru noi, cei mici. Tot timpul îmi dădea sfaturi, m-a încurajat tot timpul când eram titular. Eu aveam o teamă că eram mic, jucam cu Cămătaru. Era unul dintre cei care m-a încurajat cel mai mult. Anumite lucruri rămân în minte și sunt persoane care contează foarte mult" a încheiat Răducioiu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 13 июня 2014 | 19:46 Да.


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑