Selecţionata SUA se pregăteşte de Campionatul Mondial de Fotbal chiar în Brazilia



 

Americanii continuă pregătirile pentru Campionatul Mondial de Fotbal. Selecţionata antrenată de Jurgen Klinsmann a plecat în cantonament în Brazilia pentru a se acomoda cu clima şi terenurile sud-americane. Jucătorii s-au declarat mulţumiţi de condiţiile oferite de brazilieni.

Selecţionata Statelor Unite se pregăteşte pentru Mondialul din această vară la complexul sportiv al formaţiei FC Sao Paulo, unde dispune de cele mai bune condiţii.

"Timpul de aici e bun. Este destul de cald şi seamănă mult cu timpul de la Houston. Cei de la Sao Paulo ne-au primit foarte bine. Toate facilităţile de aici sunt perfecte, iar condiţiile de antrenament foarte bune", a spus jucătorul SUA Brad Davis.

Klinsmann a convocat pentru acest cantonament peste 30 de fotbalişti, iar majoritatea din ei vor fi incluşi în lotul final de 26 de jucători care vor evolua la Mondialul brazilian.

"Fiecare din noi vrea să ajungă peste cinci luni în această staţiune. Concurenţa este mare, aşa că ne pregătim foarte serios de meciurile amicale care urmează", a menţionat jucătorul Eddie Johnson.

După cantonamentul din Brazilia, selecţionata SUA se va întoarce acasă pentru a juca un meci amical cu naţionala Coreei de Sud. Partida va avea loc pe 1 februarie, în localitatea californiană Carson. Până la startul Mondialului, americanii mai au programat un amical, cu Ucraina, care se va juca pe 5 martie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑