Maradona a venit în Moldova şi este la un pas de a semna cu echipa Veris



 

14.01.2014 18:37

Diego Maradona a venit în Moldova şi este la un pas de a semna cu echipa Veris. Acesta se află în probe şi a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Igor Dobrovolski. Maradona are la dispoziţie 2 luni pentru a-l impresiona pe antrenor, asta pentru că 18 martie este ultima zi a perioadei de transferuri.

Nu este vorba de legenda fotbalului mondial, Diego Armando Maradona ci de tizul acestuia: Diego Maradona Petriaggi. Mijlocaşul brazilian a venit în Moldova din campionatul Maltei. El a rămas impresionat de nivelul jucătorilor noştri şi spune că un posibil contract la Veris ar fi un pas înainte în cariera sa.

Maradona din Brazilia ridică multe semne de întrebare oriunde nu ar călători. Toţi au impresia că îl vor întâlni pe „butoiaşul cu pulbere”, însă rămân dezamăgiţi.

Urmaşul lui Maradona, mai are 2 fraţi care de asemenea poartă numele unor legende.

În prezent, Maradona este în probe la Veris alături de alţi jucători, printre care un spaniol, 4 ucraineni şi mijlocaşul italian de la Gaz Metan Mediaş Fabio Bravo. Cu echipa Veris se mai antrenează Valeriu Andronic, Nicolae Josan şi Dumitru Bacal. Toţi sunt în căutarea unui club şi nu este exclus că vor semna cu formaţia lui Dobrovolski.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑