Moţi crede că Petrolul e favorită la titlu: "Keşeru e bun, dar nu se compară cu Mutu şi Zicu"



 

**VIDEO** Moţi crede că Petrolul e favorită la titlu:

Fostul dinamovist Cosmin Moţi are deja un an şi jumătate de când se află în Bulgaria, acolo unde evoluează pentru Ludogorets Razgrad. Campion în chiar primul său sezon la formaţia de la Sud de Dunăre, fundaşul s-a acomodat foarte repede la noua echipă, după aproape 7 ani petrecuţi în Ştefan cel Mare.

"E mai bine să te antrenezi cu zâmbetul pe buze, nu poţi să fii supărat sau necăjit. Ştim ce ne aşteaptă, suntem conştienţi ce trebuie să facem şi o facem cu plăcere. Normal că se simte oboseala în perioada asta. E o perioadă în care trebuie să îţi pui la punct condiţia fizică, pentru ultima parte din campionat, cupe euopene. Mă simt bine, e un colectiv extraordinar, mă bucur că am reuşit să mă integrez destul de bine, nu mă gândesc deocamdată la un transfer. Sper să rămân aici, să ajut echipa cât mai pot", a declarat Cosmin Moţi, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Apoi, stoperul de 29 de ani a comentat şi transferurile lui Curtean şi Luchin la o altă echipă din Bulgaria, Botev Plovdiv.

"I-am sfătuit, dacă au ofertă, să dea curs ofertei de la Botev. E o echipă bună, o echipă cu ambiţii mari, o echipă care a băgat foarte mulţi bani în transferuri, a adus jucători foarte buni. Cu sigruanţă se vor impune, sunt doi jucători valoroşi, foarte buni şi am încredere că vor juca din primele meciuri la Botev. Se va resimţi pierderea lor la Dinamo. Nu ştiu dacă o să regrete cineva, dar cu siguranţă se va resimţi lipsa celor doi. Sunt doi jucători buni, doi jucători care au ţinut echipa asta pe linia de plutire şi cu siguranţă le va fi foarte greu celor de la Dinamo", a mai afirmat Moţi.

Acesta s-a referit şi la revenirile lui Adrian Mutu şi Ianis Zicu în Liga 1, la Petrolul.

"Sunt doi jucători extraordinari, atât Mutu, cât şi Zicu. Eu cred că Petrolul, în momentul de faţă, are prima şansă la câştigarea campionatului. Şi Keseru e un jucător bun, valoros, dar din punctul meu vedere nu se apropie de valoarea lui Mutu şi Zicu. Nu ştiu cât e de importantă vârsta, Mutu e un jucător extraordinar, a fost, este şi cred că în România face faţă încă un an şi jumătate cu brio", a mai declarat fostul dinamovist.

Întrebat dacă se gândeşte să se întoarcă în ţară, Moţi a răspuns: "În momentul de faţă nu mă gândesc să mă întorc în ţară. Mă simt foarte bine aici, m-am acomodat foarte bine. Am jucat destul de multe jocuri şi nu mă gândesc la întoarcere"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑