Courtois a păstrat-o pe Chelsea în Cupa Ligii Angliei cu o paradă de efect



 

**VIDEO** Courtois a păstrat-o pe Chelsea în Cupa Ligii Angliei cu o paradă de efect

VIDEO Liverpool - Chelsea 1-1. Portarul Thibaut Courtois a fost cel mai bun om al lui Chelsea în meciul de marți, din semifinalele Cupei Ligii Angliei și lui i-a aparținut și cea mai frumoasă paradă a serii.

În minutul 79, când scorul era deja 1-1, belgianul din poarta echipei lui Jose Mourinho a avut o intervenție de zile mari la un șut al lui Lallana, păstrând-o, practic, pe Chelsea în competiție.

Cel mai probabil, un gol primit i-ar fi eliminat pe londonezi, care ar mai fi avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a marca un gol egalizator care să trimită semifinala Cupei Ligii Angliei către o rejucare ce va avea loc pe Stamford Bridge, fieful echipei lui Mourinho.

Execuția lui Lallana, la rândul ei, a fost una superbă: șut cu stângul, din prima, de la circa 20 de metri, la care mingea a căpătat un efect către exterior. Englezul îl înlocuise cu doar câteva minute în urmă pe căpitanul "cormoranilor", Steven Gerrard.

6 șuturi pe poartă au trimis cei de la Liverpool în meciul direct de marți. Courtois a apărat 5 din ele. De partea cealaltă, Chelsea a șutat o singură dată pe spațiul porții.

Chelsea - Liverpool se va juca marțea viitoare, pe 27 ianuarie, ÎN DIRECT pe Digi Sport. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑