Simona a reușit contra Carolinei Wozniacki cele mai spectaculoase puncte de la Dubai



021 февраля 2015

 

**VIDEO** Simona a reușit contra Carolinei Wozniacki cele mai spectaculoase puncte de la Dubai

VIDEO Simona Halep – Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1. Principală favorită a concursului WTA de la Dubai, Simona Halep s-a calificat vineri în finală după un rezultat excelent contra danezei Caroline Wozniacki. Românca a reușit în ultimele două seturi ale disputei cele mai spectaculoase lovituri ale turneului.

După ce a fost depășită clar în setul de debut, recunoscând chiar ea, la conferința de presă, că a jucat slab atunci, în următoarele două a schimbat tactica și a surprins-o total pe adversară.

“Am început meciul cu tactica greşită. Loveam fiecare minge şi făceam prea multe greşeli. Nu reuşeam să îmi găsesc ritmul. Am ştiut că trebuie să schimb ceva în setul al doilea, să joc mingi lungi şi să deschid mai bine terenul. Ştiam că nu pot forţa la fel de mult cât am făcut-o în primul set. Mi-a reuşit foarte bine şi am făcut acelaşi lucru până la final.”, a spus Simona, la conferința de presă.

E și-a adjudecat 12 dintre ultimele 14 game-uri ale partidei, reușind 11 lovituri direct câștigătoare, majoritatea în momentele cheie ale disputei și cu execuții extrem de spectaculoase.

O amplă selecție ale celor mai spectaculoase puncte ale disputei, în rezumatul video de mai jos.

Simona Halep – Karolina Pliskova se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Meciul va fi de asemenea LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑