EXCLUSIV Halep, la antrenament. Simona pregătește meciul cu Dellacqua de la Miami



 

**VIDEO EXCLUSIV** Halep, la antrenament. Simona pregătește meciul cu Dellacqua de la Miami

Simona Halep (22 de ani) revine în circuitul WTA după semifinala de săptămâna trecută de la Indian Wells. Cea mai bună jucătoare din România o va întâlni vineri în primul meci de la Miami pe sportiva din Australia, Casey Dellaqua.

Partida cu adversara de la Antipozi va avea loc în jurul orei 21:00 și se va disputa pe terenul numărul 1, după duelurile din turneul masculin, dintre Alejandro Gonzalez și Richard Gasquet, respectiv Tommy Robredo și Dominic Thiem.

Cele două jucatoare s-au întâlnit și la precedentul turneu, cel din California, în faza sferturilor de finală, iar atunci victoria i-a revenit lejer Simonei, cu 6-2, 6-2 (DETALII AICI). Acela a fost singurul meci anterior din circuitul mondial.

Până să debuteze la actuala ediție de la Miami, Halep trage tare la antrenamente. După ce a fost prezentă în tribune la meciul Soranei Cîrstea cu Pironkova (DETALII AICI), Simona s-a deplasat la terenul de antrenament unde a avut o ședință de pregătire de aproximativ o oră.

antrenament halep

Prezența ocupantei locului 5 în lume pe teren a atras multă lume interesată să o vadă la lucru pe marea revelație a circuitului WTA. Alături de antrenorul belgian Wim Fissette, Simona și-a exersat din plin loviturile, iar ultimul sfert de oră a fost dedicat stretching-ului.

Mai jos puteți vedea un material VIDEO de la antrenamentul Simonei de joi:

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑