Pandurii țintește prima victorie din 2014, cu Dinamo. “Echipa e într-un blocaj”



 

**VIDEO** Pandurii țintește prima victorie din 2014, cu Dinamo. “Echipa e într-un blocaj”

Dacă în tur s-a numărat printre performerele Ligii 1, Pandurii nu și-a regăsit cadența și în 2014. Formația antrenată de Cristi Pustai nu a cunoscut anul acesta gustul succesului în meciurile oficiale, iar acum gorjenii susțin că momentul în care trebuie neapărat să depășească situația este meciul pe care îl vor susține sâmbătă, la București, contra lui Dinamo, cu începere de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Până atunci, însă, este limpede că oltenii trec printr-o perioadă neagră, iar Europa se îndepărtează cu pasi repezi.

Cu un eventual succes în Ştefan cel Mare, gorjenii ar putea visa în continuare la un loc european. Cristi Pustai ştie şi ce trebuie să facă ca să o învingă pe Dinamo.

“Este o echipă aflată într-o formă destul de bună, o echipă care nu primește gol. În meciurile în care a primit gol nu a câștigat, deci e foarte important, este o condiție necesară ca noi să înscriem. La noi este un blocaj, într-adevăr. Sper să trecem de această pasă proastă în meciul cu Dinamo. Nu mă interesează să le stricăm lor moralul, ar fi bine să ni-l ridicăm pe al nostru”, a declarat tehnicianul de la Pandurii.

Cu un singur gol înscris în tot acest an şi fără nicio victorie, şefii gorjeni au început să ia măsuri. Ca atare, aceștia au blocat primele şi salariile jucătorilor în speranţa că echipa îşi va reveni.

“O asemenea decizie afectează echipa, normal. Cred că această măsură a fost luată, pentru că am luat-o de comun acord, nu ca să afecteze însă pe cineva, ci ca să ne responsabilizeze pe toți, deoarece trecem printr-o perioadă grea”, a mai spus Pustai.

Partida Dinamo – Pandurii va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑