Milsami incearca sa salveze sezonul dezastruos cu o evolutie buna in Cupa Moldovei. Orheienii s-a calificat in semifinalele turneului, dupa 3-0 cu Dinamo-Auto - VIDEO




Campiona Moldovei, Milsami Orhei incearca sa salveze sezonul dezastruos, cu o evolutie cat mai buna in Cupa Moldovei. Milsami s-a calificat aseara in semifinalele turneului, dupa o victorie categorica cu Dinamo-Auto, scor 3 la 0.


Milsami Orhei ataca in acest an Cupa Moldovei, trofeu pe care l-a cucerit in 2012. Vulturii rosii s-au calificat aseara in semifinalele competitiei, dupa ce au invins cu 3 la 0 gruparea Dinamo-Auto. Orheienii au inceput perfect meciul disputat la Ternovca, si au deschis scorul in minutul 12 prin Andrei Cojocari.

Imediat gazdele au alergat dupa egalare si au fost aproape de gol in cateva randuri. Intr-un final Milsami a scapat de emotii, in minutul 64, atunci cand Alexandru Antoniuc a dublat avantajul orheienilor. Pe final Alexandru Dulghier a mai inscris un nou gol frumos pentru Milsami, iar vulturii rosii se califica la pas in penultimul act al Cupei Moldovei.

Adrian SOSNOVSCHI, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: “Vreau să le mulţumesc băieţilor, că au

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑