Lyon - Real Sociedad 0-2. Bascii, cu un pas în grupe, după aproape 10 ani



021 августа 2013

 

></p><p>Real Sociedad a avut o noapte magică la Lyon, în playoff-ul pentru grupele UEFA Champions League. În minutul 12, Carlos Vela a prins un şut excelent, care a nimerit transversala. Peste doar 5 minute, francezul minune al bascilor, Antoine Griezmann, a marcat un gol de poveste, din foarfecă, împotriva echipei pe care a susţinut-o în copilărie. Până la pauză Claudio Bravo a fost pus la încercare de Gourcuff, în minutul 27.</p><p>În minutul 50, elveţianul Seferovic a fost autorul unui alt gol magnific pentru Sociedad. Gonalons a fost aproape de a reduce din diferenţă în minutul 66, dar a nimerit transversala. S-a terminat 2-0 pentru oaspeţi, care au o şansă uriaşă de a ajunge în grupele competiţiei, din care au fost ultima dată eliminaţi, în sezonul 2003-2004, chiar de Lyon. În retur, francezii nu vor putea conta nici pe fundașul Bisevac, care a fost eliminat în minutul 75, după ce a văzut două cratonașe galbene.</p><p><span style=ECHIPELE DE START:

Lyon (4-2-3-1) : Lopes - Miguel Lopes, Bisevac, Fofana, Bedimo - Malbranque (Bahlouli '57), Gonalons - Benzia ( Danic'57), Grenier, Gourcuff - Lacazette.

Antrenor: Remi Garde

Real Sociedad (4-3-3): Bravo - Carlos Martinez, Cadamuro, Inigo Martínez, De La Bella - Xabi Prieto, Bergara, Zurutuza (Ruben Pardo '81) - Vela, Seferovic (Granero '64), Griezmann (Gonzalo Castro '71).

Antrenor: Jagoba Arrasate Elustondo

VIDEO


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑