Mitroglou, principalul pericol al Greciei! "Hat-trick" istoric cu Anderlecht



021 октября 2013

 

></p><p><strong>Deși nu excelează la capitolul ofensiv, Grecia reprezintă un adversar periculos și are jucători capabili să le pună mari probleme lui Chiricheș, Gardoș și Dorin Goian.</strong></p><p>Cel mai în formă atacant din naționala greacă este Konstantinos Mitroglou (25 de ani), vârful de atac al campioanei Olympiakos.</p><p>Meciul de referință din acest sezon pentru Mitroglou este o victorie obținută în Champions League de greci, pe terenul lui Anderlecht, scor 3-0 <span style=(VIDEO). Toate golurile alb-roșilor au fost marcate de Mitroglou (17, 56 și 72), care a avut câteva execuții deosebite la Bruxelles.

Născut la Kavala, Mitroglou a fost crescut de Olympiakos, dar a jucat la nemții de la Borussia Monchengladbach în perioada 2005-2007. A fost readus în Grecia, împrumutat pe rând la Panionios și Atromitos, dar a revenit la "Oly" grație prestațiilor sale.

La 1,88 metri și 86 de kilograme, Mitroglou n-a încheiat niciunul dintre ultimele trei sezoane cu mai puțin de 10 goluri înscrise, fie că a jucat la Olympiakos, fie că a jucat la Atromitos. În acest sezon are 10 reușite în șapte etape, fiind golgheterul la zi din Grecia.

Are 26 de selecții și cinci goluri la echipa națională, pe care a reprezentat-o cu succes și la nivel U21.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑