Murat Yakin și-a fixat obiectivul contra Stelei. “Dacă învingem, putem spera chiar la primăvara UCL!” 



021 октября 2013

 

></p><p>Steaua o va întâlni pe FC Basel marți seară, în ultimul meci care mai poate menține formația lui Laurențiu Reghecampf în calculele calificării în primăvara europeană.</p><p>Misiunea roș-albaștrilor se anunță însă una foarte dificilă, mai ales că elvețienii sunt tocmai adversarii pentru ocuparea locului 3, ultimul care asigură continuarea în cupele europene. De acest lucru este conștient și Murat Yakin, antrenorul lui Basel declarând la conferința de presă că visează chiar la locul secund în grupă dacă echipa sa va putea să plece cu toate cele trei puncte de pe Arena Națională.</p><p><em><strong> a spus Yakin.

Acesta nu crede însă că Basel se poate considera favorită contra Stelei, soarta meciului depinzând foarte mult de modul cum elvețienii vor începe meciul de marți:

"În pofida fiecărui adversar, am reușit să ne găsim cadența. Nu știu însă dacă suntem favoriți, deoarece Steaua se află într-o situație delicată, fără niciun punct, așa că va fi foarte motivată contra noastră. Depinde mult de modul cum va evolua jocul, dar sigur că mă gândesc că trei puncte câștigate aici ar fi extraordinare.

Am văzut Steaua jucând cu Schalke și cu Chelsea. În primul meci, românii au evoluat foarte bine până într-un anumit punct, fiind foarte bine organizați în defensivă. Nu pot să zic însă că știu foarte bine echipa, deoarece asta se va întâmpla doar când ne vom confrunta în mod direct pe gazon". 

Steaua - FC Basel se joacă marți seară de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑