România va juca la barajul pentru calificarea la Mondialul din 2014 cu Grecia



021 октября 2013

 

Una dintre marile vedete ale fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic va rata Campionatul Mondial din 2014. În urma tragerii la sorţi de la Zurich, naţionala Portugaliei se va duela la baraj cu reprezentativa Suediei. Selecţionata României se va confrunta cu Grecia.

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Campionatul Mondială din Brazilia. Ultima şi singura dată când România a participat la un baraj pentru calificarea la un turneu final a fost în 2001. Atunci, echipa antrenată de Gheorghe Hagi a ratat calificarea la Mondial, după ce a pierdut în faţa Sloveniei, 1-2 în deplasare şi a remizat, scor 1-1, pe teren propriu.

Cel mai tare meci de la baraj este cel dintre Portugalia şi Suedia. Astfel, lusitanul Cristiano Ronaldo sau suedezul Zlatan Ibrahimovic ar putea privi Mondialul la televizor, deoarece doar selecţionata învingătoare în dublă manşă va merge în Brazilia. Fosta adversară a Moldovei în grupa preliminară, Ucraina va juca la baraj cu Franţa, în timp ce Croaţia se va confrunta cu Islanda.

Tragerea la sorţi a fost efectuată la Zurich de fostul internaţional elveţian, Alexander Frei şi Gordon Savici, director în cadrul FIFA. Primele meciuri vor avea loc pe 15 noiembrie pe terenul primelor extrase din urnă. Partidele retur sunt programate pe 19 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑