Pițurcă: “Grecia câștigă tot timpul. Asta spune totul despre forța lor!“



021 октября 2013

></p><p><strong>Selecționerul Victor Pițurcă a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită în cadrul emisiunii “Digi Sport Special“, cum vede “dubla“ cu Grecia din “barajul“ pentru Cupa Mondială.</strong><br><br>Pițurcă nu face parte din categoria celor care susțin că tricolorii sunt ca și calificați la turneul final din Brazilia.<br><br><em><strong>“Reacția trebuie să fie una ponderată, pentru că întâlnim o echipă extrem de periculoasă, care, în afara faptului că a pierdut foarte puține puncte și meciuri într-o perioadă lungă, se află pe poziția a 15-a în lume. Grecia a acumulat 25 de puncte în grupa ei din preliminarii și este o echipă extrem de speculativă, care câștigă meciurile pe bandă rulantă, chiar dacă nu o face la scor“</strong></em>, a spus Pițurcă la Digi Sport.</p><p style=Pițurcă și-ar fi dorit ca turul să se joace la București!

Selecționerul atenționează că cele două partide ale tricolorilor de la Pireu-cel mai probabil (15 noiembrie) și de la București (19 noiembrie) vor fi extrem de dificile.

“Meciurile vor fi extrem de dificile pentru noi, mai ales că avem mulți jucători care n-au acumulat multă experiență internațională, au jucat doar în aceste preliminarii. Unii oameni de fotbal inoculează ideea că ar fi simplu, dar din afară este ușor să vorbești. Dar eu, care conduc naționala, știu că va fi extrem de dificil iar jucătorii nu trebuie să aplece urechea la aceste vorbe pentru că ar putea să ne dăuneze“, a mai spus Pițurcă.

Antrenorul tricolorilor a detaliat și de ce și-ar fi dorit mai mult ca meciul retur să se dispute în deplasare.

“Așa cum am mai spus, n-avem experiență vastă la acest nivel. Dacă vom obține un rezultat bun acolo, presiunea de la București va fi fantastică, cu un stadion arhiplin în spate. Dar, aici, trebuie să ne implicăm noi antrenorii și să găsim soluții. Din acest punct de vedere, mi-aș fi dorit să jucăm primul meci acasă“, a conchis selecționerul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑