Frei: “Am mai jucat cu CFR Cluj și cu Oțelul în Ligă, dar nu știm ce va fi”



021 октября 2013

></p><p>Unul dintre marile pericole pentru Steaua în meciul pe care roș-albaștrii îl vor susține marți seara, de la 21:45, în direct la Digi Sport 1, contra lui FC Basel va veni din partea atacantului Fabian Frei.</p><p>Acesta se află în mare formă și tocmai a marcat în ultima etapă, când echipa sa a învins cu 3-0 în derby-ul cu St. Gallen <span style=(DETALII AICI).

Totuși, fotbalistul a spus marți, la conferința de presă, că nu are foarte multe date despre Steaua, dar că speră ca toate punctele să fie adjudicate de formația sa.

"Echipa este foarte bine, în ultima etapă am învins-o cu 3-0 pe St. Gallen, așa că suntem gata să facem o figură frumoasă și la București, contra Stelei. Avem toate datele pentru a reuși un rezultat bun, suntem într-un moment favorabil.

Am mai jucat în România cu CFR Cluj și Oțelul, ceea ce înseamnă că Liga 1 scoate totuși echipe pentru Liga Campionilor. De asemenea, am mai întâlnit-o pe Steaua de două ori în meciuri amicale, dar nu pot să-mi dau cu părerea despre nivelul campionatului din România", a spus Frei.

Steaua - FC Basel se joacă marți seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑